Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας κερδίζεται ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σας αγορά σε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.

ELEAF MELO 4S TANK 4ML

ELEAF MELO 4S TANK 4ML

Ο ατμοποιητής έχει διάμετρο 25mm, είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί Pyrex. Όλα τα μέρη του ατμοποιητή μπορούν να αποσπαστούν και να συναρμολογηθούν πολύ γρήγορα και εύκολα, με αυτόν τον τρόπο η συντήρηση και ο καθαρισμός του ατμοποιητή γίνεται παιχνιδάκι. Η χωρητικότητα του ατμοποιητή είναι 4ml. Ξεβιδώνοντας το πάνω μέρος – Top Cap του ατμοποιητή μπορείτε να γεμίσετε την δεξαμενή σας με υγρό αναπλήρωσης. Μια βολική και φιλική προς το χρήστη εμπειρία.

Ο Ατμοποιητής είναι σχεδιασμένος για περιορισμένη πνευμονική χρήση RDTL (Restricted Direct to Lung) και πνευμονική χρήση DL (Direct to Lung).

Το ξεχωριστό σύστημα ροής αέρα στη βάση του ατμοποιητή μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε καθαρή γεύση με σωστή απόδοση των αρωμάτων και μεγάλη παραγωγή ατμού. Το Airflow βρίσκεται στο κάτω μέρος του ατμοποιητή και ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Ο Melo 4S χρησιμοποιεί τις πρόσφατα αναπτυγμένες αντιστάσεις EC-A Series. Το ωστενιτικό πλέγμα από ανοξείδωτο χάλυβα (AST-steel) το οποίο υιοθετείται από την Eleaf ως βασικό υλικό για την κατασκευή των αντιστάσεων, προσφέρει εξαιρετικά πλούσια και καθαρή γεύση με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Αυτός ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας είναι ανθεκτικός στη διάβρωση, δεν σκουριάζει, κατανέμεται με ομοιομορφία η θερμότητα και έχει πολύ γρήγορη ταχύτητα θέρμανσης.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 25mm x 56mm

Χωρητικότητα δεξαμενής: 4ml

Διάμετρος ατμοποιητή: 25mm

Σύστημα αναπλήρωσης: Top-Fill

Επιστόμιο: 510

Σπείρωμα: 510

Αντίσταση: Eleaf EC-A

Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Melo 4S Ατμοποιητής 4ml

1 x EC-A 0.3ohm αντίσταση

1 x EC-A 0.5ohm αντίσταση

1 x Εγχειρίδιο Χρήσης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 15-63
  • Κερδισμένοι E Points: 23
  • Διαθεσιμότητα: ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • 22.90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 18.47€
  • Τιμή σε E Points: 460

Διαθέσιμες Επιλογές