Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας κερδίζεται ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σας αγορά σε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.

AUGVAPE INTAKE RTA

-25% AUGVAPE INTAKE RTA

Η Augvape και ο περίφημος Mike Vapes συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν τον Intake RTA. Έναν μοναδικά σχεδιασμένο RTA ατμοποιητή, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι τύπου 304, που μετρά 24mm διαμέτρου στην βάση του. Διαθέτει Dual Posts build Deck που κάνει το στήσιμο του ατμοποιητή παιχνιδάκι.
Το χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει αλλά και στο οποίο οφείλει το όνομά του είναι το μοναδικά σχεδιασμένο Top to Bottom airflow. Η εισαγωγή αέρα πραγματοποιείται από το πάνω μέρος, μέσω δύο tubes ο αέρας μεταφέρεται στο εσωτερικό του ατμοποιητή και καταλήγει να χτυπά την αντίσταση στο κάτω μέρος, απογειώνοντας έτσι την γεύση και προσφέροντας μεγάλη παραγωγή ατμού ενώ διασφαλίζεται παράλληλα η πλήρης αποφυγή διαρροών. Η ρύθμιση της εισαγωγή αέρα γίνεται  μέσω του ειδικού δακτυλίου, δίνοντας έτσι στον χρήστη την δυνατότητα να επιλέξει το πόσο αεράτη ή σφιχτή θα είναι η τζούρα του. Η χωρητικότητά του αγγίζει τα 2,5ml με το προεγκατεστημένο τζαμάκι ενώ φτάνει τα 4,2ml με το τζαμάκι τύπου Bubble που περιέχεται στην συσκευασία. Η αναπλήρωση του υγρού πραγματοποιείται από το πάνω μέρος αφαιρώντας απλά το Top Cap. Ο Intake έρχεται με ένα low profile resin επιστόμιο τύπου 810 που τον καθιστά μοναδικό!

Χαρακτηριστικά:

- Διάμετρος Βάσης: 24mm

Ολική διάμετρος με το τζαμάκι τύπου Bubble: 27mm

- Ύψος: 50.5mm

- Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι τύπου 304

- Χωρητικότητα: 2,5ml με το προεγκατεστημένο τζαμάκι/ 4,2ml με το τζαμάκι τύπου Bubble

- Ρυθμιζόμενη εισαγωγή αέρα στο πάνω μέρος του ατμοποιητή δίνοντας έτσι την δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει το πόσο αεράτη ή σφιχτή θα είναι η τζούρα του με μια απλή περιστροφή του airflow δακτυλίου

- Top to Bottom airflow. Η εισαγωγή αέρα πραγματοποιείται από το πάνω μέρος, μέσω 2 tubes ο αέρας μεταφέρεται στο εσωτερικό του ατμοποιητή και καταλήγει στο κάτω μέρος χτυπώντας έτσι την αντίσταση στο κάτω μέρος, απογειώνοντας έτσι την γεύση και προσφέροντας μεγάλη παραγωγή ατμού

- Αναπλήρωση υγρού από το πάνω μέρος που πραγματοποιείται αφαιρώντας απλά το Top Cap

- Μοναδικός σχεδιασμός που διασφαλίζει την πλήρη αποφυγή διαρροών

- Dual posts build deck που κάνει το στήσιμο μονής αντίστασης παιχνιδάκι. Η αντίσταση ασφαλίζεται στις 2 άκρες του Deck ενώ το βαμβάκι τοποθετείται εύκολα στις 2 υποδοχές.

- Επιστόμιο 8mm Wide Bore από Delrin υλικό τύπου 810

- Αντάπτορας για επιστόμιο τύπου 510 για να προσαρμόσει ο χρήστης τα αγαπημένα του επιστόμια τύπου 510

- Επιχρυσωμένος πόλος τύπου 510

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Augvape Intake 24mm RTA

1x Έξτρα τζαμάκι

1x κατσαβίδι

1x αντάπτορας για επιστόμια τύπου 510

Διάφορα Έξτρα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 16-27
  • Κερδισμένοι E Points: 28
  • Διαθεσιμότητα: ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • 37.00€
  • 27.75€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 22.38€
  • Τιμή σε E Points: 560

Διαθέσιμες Επιλογές