Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας κερδίζεται ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σας αγορά σε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.

JUSTFOG MINIFIT S POD KIT 2ML

JUSTFOG MINIFIT S POD KIT 2ML

Το αγαπημένο σε όλους Minifit επιστρέφει με μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας, καλύτερη γεύση με την βοήθεια της τεχνολογία Mesh και με την δυνατότητα επιλογή από τον χρήστη Auto ή Button ενεργοποίησης της συσκευής. Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση της συσκευής Minifit Pod, διαθέτει μεγαλύτερη χωρητικότητα στην μπαταρία 420mah σε σύγκριση με το αρχικό Minifit το οποίο είχε χωρητικότητα μπαταρίας 370mah. Auto ή Fire Button ενεργοποίηση συσκευής. Η συσκευή παρέχει δύο δυνατότητες ενεργοποίησης, είτε μέσω του  κουμπιού Fire Button είτε μέσω της λειτουργίας Auto Mode. Το Fire Βutton είναι ο κλασικός τρόπος ενεργοποίησης, απλά πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης. Μέσω της λειτουργίας Auto Mode η συσκευή ενεργοποιείται, χωρίς το πάτημα κάποιου κουμπιού, με τη βοήθεια ενός αισθητήρα, που ελέγχει την πίεση του αέρα και ενεργοποιείται απλά με την εισπνοή. USB Type-C θύρα φόρτισης. Το Minifit S έχει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητάς 420mah και φορτίζει μέσω της USB Type-C θύρας. 

Ενδείξεις Led για την μπαταρία:

Λευκό Led 100% – 65% φορτισμένη μπαταρία

Μπλε Led 65% – 30% φορτισμένη μπαταρία

Κόκκινο Led κάτω από 30% φορτισμένη μπαταρία

Αναβοσβήνει 4 φορές σχεδόν πλήρως αποφορτισμένη μπαταριά

Αν η μπαταρία φτάσει στο 0% τότε η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα.

Λειτουργία σταθερής τάσης: Η μπαταρία παρέχει σταθερή τάση που διατηρεί τη γεύση και την παραγωγή ατμού της συσκευής σταθερή ανεξάρτητα από την υπολειπόμενη ισχύ που έχει η μπαταρία.

Έξυπνες λειτουργίες προστασίας μπαταρίας:

Προστασία από βραχυκύκλωμα

Προστασία υπερθέρμανσης

Προστασία από πλήρη αποφόρτιση

Προστασία από υπερφόρτιση

Προστασία υψηλής τάσης φόρτισης

Εύκολο και ασφαλές σύστημα αναπλήρωσης υγρού.

Ενσωματωμένη Mesh αντίσταση 0.8ohm

Η δεξαμενή Pod είναι επαναγεμιζόμενη, απλά αφαιρούμε την δεξαμενή από το υπόλοιπο μέρος της συσκευής ανασηκώνουμε το κάλυμμα σιλικόνης και γεμίζουμε με υγρό αναπλήρωσης την δεξαμενή.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 28-16
  • Κερδισμένοι E Points: 22
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 22.00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 17.74€
  • Τιμή σε E Points: 440

Διαθέσιμες Επιλογές