Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας κερδίζεται ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σας αγορά σε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.

GEEKVAPE Z FLIP TANK

GEEKVAPE Z FLIP TANK
Ο ατμοποιητής Geekvape Z Flip Sub Ohm προσφέρει μια υψηλής απόδοσης ατμιστική εμπειρία, με top fill για εύκολη αναπλήρωση και σχεδιασμό ροής αέρα στο πάνω μέρος.
Οι αντιστάσεις Ζ προσφέρουν το διπλάσιο χρόνο ζωής σε σύγκριση με τις τυπικές αντιστάσεις και συνδυάζονται με ακριβή έλεγχο ροής αέρα και ένα 810 drip tip για απόλυτη ευκολία και ικανοποίηση.
Χωρητικότητα:  Ο Z Flip Tank διαθέτει μια εντυπωσιακή χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης 5.5ml. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας υγρό αναπλήρωσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα πριν χρειαστεί να το ξαναγεμίσετε.
Σύστημα αναπλήρωσης: Ο ατμοποιητής Z Flip Tank διαθέτει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο αναπλήρωσης. Απλά ανασηκώστε το καπάκι, γεμίστε το δοχείο και κλείστε το καπάκι ξανά. Αυτό σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και σας επιτρέπει να ατμίζετε χωρίς διακοπές.
Αντιστάσεις: Ο ατμοποιητής Z Flip Tank υποστηρίζει μια ποικιλία αντιστάσεων της σειράς Ζ Coils  προσφέροντάς σας ευελιξία στην επιλογή της αντίστασης που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.
Συνοψίζοντας, ο ατμοποιητής GeekVape Z Flip Tank είναι ένας εξαιρετικός ατμοποιητής που συνδυάζει κομψότητα, υψηλή χωρητικότητα, εύκολη αναπλήρωση και εξαιρετική ρύθμιση ροής αέρα. Είναι ιδανικός για όσους αναζητούν την καλύτερη ατμιστική εμπειρία με στυλ και ευκολία.

Χαρακτηριστικά:

Καπάκι που ανοίγει από πάνω
Αντίσταση Z με διπλάσια διάρκεια ζωής
Σύστημα αποφυγής διαρροών με ροή αέρα στο πάνω μέρος
Σύστημα γεμίσματος από το πάνω μέρος
Ακριβής έλεγχος ροής αέρα
Χωρητικότητα 5.5ml
810 Drip Tip (στόμιο)
Παράμετροι:

Διαστάσεις: 29×51.50 χιλιοστά
Βάρος: 74 γραμμάρια
Λίστα συσκευασίας:

1 x Ατμοποιητής GEEKVAPE (5.5ml)
1 x Εργαλείο Αντίστασης
1 x Πακέτο Ανταλλακτικών
1 x Ανταλλακτικό Γυαλί (5.5ml)
1 x Εγχειρίδιο
2 x Αντιστάσεις Geekvape Z Series
(Προ-εγκατεστημένη: Z 0.15 XM Coil: 0.15Ω 70-85W,
Ανταλλακτική αντίσταση: Z 0.4 XM Coil: 0.4Ω 45-57W

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 15-75
  • Κερδισμένοι E Points: 30
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 29.90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 24.11€
  • Τιμή σε E Points: 600

Διαθέσιμες Επιλογές