Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας κερδίζεται ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σας αγορά σε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.

ALMOND TOBACCO FLAVOR SHOT

ALMOND TOBACCO FLAVOR SHOT

Το Almond Tobacco από τη Small Tobacco είναι ένα υγρό αναπλήρωσης που παίρνει το μοναδικό προφίλ γεύσης ενός πλούσιου μείγματος αμυγδάλου και καπνού που αφήνει την γεύση του ουρανίσκου σας εντελώς συγκλονισμένη! Η εισπνοή αποτελείται από μια ομαλή και απολαυστική εμπειρία γεύσης που είναι γεμάτη με αίσθηση του καπνού. H γευστική σας παλέτα θα σας κάνει να μην θέλετε να σταματήσετε το άτμισμα!
Κατά την εκπνοή το άρωμα του καπνού μετατρέπεται αργά σε μια ωραία εμπειρία αμυγδάλου που πραγματικά γεμίζει τον ουρανίσκο σας. Αυτές οι δύο γεύσεις μαζί είναι πραγματικά συγκλονιστικές! Ένα ιδιαίτερο e-liquid όπως πάντα στην καλύτερη τιμή! 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ D.I.Y. (Concentrate):
Πρόκειται για 12ml συμπυκνωμένου αρώματος, σε φιαλίδιο Chubby Gorilla, χωρητικότητας 60ml.
Σε περίπτωση προσθήκης νικοτινούχας βάσης της επιλογής σας 20mg/ml ή 18mg/ml, και για συνολική ποσότητα 60ml υγρού αναπλήρωσης, η One Hit Wonder προτείνει:
Περιεκτικότητα νικοτίνης ανα 60ml.Nικοτινούχα βάση, 20mg/ml της επιλογής σας.Nικοτινούχα βάση, 18mg/ml της επιλογής σας.
1.5mg4.5ml5ml
3mg9ml10ml
6mg18ml20ml
Γεμίστε το υπόλοιπο φιαλίδιο, με μηδενική βάση της επιλογής σας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για καλύτερη και πιο πλούσια γεύση, προτείνεται η αναμονή τουλάχιστον 20 ημερών, μετά την προσθήκη βάσης.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 2-36
  • Κερδισμένοι E Points: 12
  • Διαθεσιμότητα: ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • 11.90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9.60€
  • Τιμή σε E Points: 240

Ετικέτες: Υγρό