Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας κερδίζεται ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σας αγορά σε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.

CUSTARD TOBACCO FLAVOR SHOT

CUSTARD TOBACCO FLAVOR SHOT

Ένα από τα αγαπημένα υγρά αναπλήρωσης του κοινού! Το Custard Tobacco από Small Tobacco έχει το προφίλ γεύσης ενός πλούσιου και πολύπλοκου καπνού που αναμειγνύεται μαζί με κρεμώδη κρέμα. Αυτό το προφίλ γεύσης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή για τους λάτρεις του καπνού και έχει εκτελεστεί από πολλές μάρκες. Η εισπνοή αποτελείται από μια πλούσια και διαφοροποιημένη αίσθηση γεύσης καπνού που πραγματικά παίζει με τις αισθήσεις σας. Κατά την εκπνοή είναι όταν το άρωμα καπνού μετασχηματίζεται σιγά-σιγά σε μια εμπειρία κρέμας! Η εκπνοή της βοηθά επίσης να εξομαλυνθούν τα πράγματα και αφήνει μια πολύ ευχάριστη γεύση στην άκρη της γλώσσας σας.  Το χτύπημα στο λαιμό είναι μια ιστορία παραμυθιού. Δεν υπάρχουν αισθήσεις καψίματος που θα βρείτε εδώ με αυτό το υγρό αναπλήρωσης υψηλής ποιότητας. Καθώς εκπνέετε δεν θα παρατηρήσετε τίποτα παρά την τελειότητα. Δεν υπάρχει βήχας, συριγμός ή πνιγμός!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ D.I.Y. (Concentrate):
Πρόκειται για 12ml συμπυκνωμένου αρώματος, σε φιαλίδιο Chubby Gorilla, χωρητικότητας 60ml.
Σε περίπτωση προσθήκης νικοτινούχας βάσης της επιλογής σας 20mg/ml ή 18mg/ml, και για συνολική ποσότητα 60ml υγρού αναπλήρωσης, η One Hit Wonder προτείνει:
Περιεκτικότητα νικοτίνης ανα 60ml.Nικοτινούχα βάση, 20mg/ml της επιλογής σας.Nικοτινούχα βάση, 18mg/ml της επιλογής σας.
1.5mg4.5ml5ml
3mg9ml10ml
6mg18ml20ml
Γεμίστε το υπόλοιπο φιαλίδιο, με μηδενική βάση της επιλογής σας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για καλύτερη και πιο πλούσια γεύση, προτείνεται η αναμονή τουλάχιστον 20 ημερών, μετά την προσθήκη βάσης.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 2-37
  • Κερδισμένοι E Points: 12
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 11.90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9.60€
  • Τιμή σε E Points: 240

Ετικέτες: mix and vape