Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας κερδίζεται ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σας αγορά σε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.

HONEY TOBACCO FLAVOR SHOT

HONEY TOBACCO FLAVOR SHOT

Λιτό και απαλό. Αυτό είναι το σύνθημα του υγρού αναπλήρωσης Honey Tobacco από τη Small Tobacco. Με ένα προφίλ γεύσης από ένα πλούσιο μείγμα καπνού αναμειγμένο με μέλι, θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα γεύσης από την πρώτη τζούρα. Η εισπνοή του φέρνει ένα περίπλοκο μείγμα καπνού που γεμίζει τον ουρανίσκο σας όπως καμία άλλη γεύση. Χτυπά ακριβώς στο γλυκό σημείο. Κατά την εκπνοή είναι όταν το μέλι μπαίνει στο παιχνίδι για να προσθέσει μια γλυκιά αλλαγή, αλλά και να εξομαλύνει την ένταση του καπνού! Αυτές οι γεύσεις είναι καταπληκτικές μαζί και είναι ένα από τα γευστικότερα υγρά αναπλήρωσης που θα βρείτε. Όταν πρόκειται για το χτύπημα στο λαιμό απαλό είναι αυτό που το περιγράφει τέλεια. Δεν υπάρχει αίσθηση καψίματος που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλήρως αυτό το πλούσιο περίπλοκο προφίλ γεύσης χωρίς να αντιμετωπίζετε τυχόν επιπτώσεις κατά την εκπνοή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ D.I.Y. (Concentrate):
Πρόκειται για 12ml συμπυκνωμένου αρώματος, σε φιαλίδιο Chubby Gorilla, χωρητικότητας 60ml.
Σε περίπτωση προσθήκης νικοτινούχας βάσης της επιλογής σας 20mg/ml ή 18mg/ml, και για συνολική ποσότητα 60ml υγρού αναπλήρωσης, η One Hit Wonder προτείνει:
Περιεκτικότητα νικοτίνης ανα 60ml.Nικοτινούχα βάση, 20mg/ml της επιλογής σας.Nικοτινούχα βάση, 18mg/ml της επιλογής σας.
1.5mg4.5ml5ml
3mg9ml10ml
6mg18ml20ml
Γεμίστε το υπόλοιπο φιαλίδιο, με μηδενική βάση της επιλογής σας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για καλύτερη και πιο πλούσια γεύση, προτείνεται η αναμονή τουλάχιστον 20 ημερών, μετά την προσθήκη βάσης.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 2-38
  • Κερδισμένοι E Points: 12
  • Διαθεσιμότητα: ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • 11.90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9.60€
  • Τιμή σε E Points: 240

Ετικέτες: mix and vape