Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας κερδίζεται ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σας αγορά σε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.

VANDY VAPE PULSE BF SQUONK

-55% VANDY VAPE PULSE BF SQUONK

Το πρώτο Squonk Mod που μας παρουσιάζει η Vandy Vape και ο Tony B από το The Vapor Trail Channel είναι το Pulse BF Box Mod, μια συσκευή που δημιουργήθηκε για ατμιστές που θέλουν να “μπουν” στο squonking οικονομικά και παράλληλα με ασφάλεια. Το Pulse είναι ένα μηχανικό BF μοντάκι κατασκευασμένο από Nylon/ABS, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για 3D printed mods υψηλής ποιότητας. To μπουκαλάκι σιλικόνης των 8ml με λίγη πίεση τροφοδοτεί μέσω του BF Pin το Deck του ατμοποιητή μας. Η συσκευή λειτουργεί με μία μπαταρία 20700 αλλά και μπαταρία 18650 με την χρήση αντάπτορα που περιέχεται στην συσκευασία (στην συσκευασία δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία). Οι κατάλληλοι ατμοποιητές για Squonk μοντάκια όπως το Pulse BF Box Mod είναι οι BF (Bottom Feed) RDAs (Rebuildable Dripping Atomizers) η αλλιώς BF Drippers που έρχονται με BF pin!


Προσοχή:
 Το συγκεκριμένο mod απευθύνεται σε πολύ έμπειρους χρήστες που γνωρίζουν τη λειτουργία των μηχανικών mod

1: Πολύ μεγάλη προσοχή στο στήσιμο της αντίστασης, μονή ή διπλή, πρώτα δοκιμάζουμε σε ένα κανονικό Mod για τυχόν βραχυκύκλωμα και έλεγχο ωμικότητας και έπειτα στο μηχανικό Squonk Mod μας.

2: Θα χρειαστεί μία ή δύο ( ανάλογα το μοντέλο ) καλές μπαταρίες έτσι ώστε να αντέχει στα ρεύματα που θα ζητηθούν 

3: Δεν θα πρέπει για λόγους ασφαλείας η συνολική αντίσταση να κατεβαίνει κάτω από τα 0.4 – 0.5 ohm γιατί μετά θεωρείται βραχυκύκλωμα ως προς τη μπαταρία.

4: Πολύ καλός καθαρισμός επαφών μπαταρίας και θετικού πόλου, μπορούμε να το καθαρίζουμε σχολαστικά με καθαρό οινόπνευμα ή αλκοόλη που όμως να μην έρθει σε επαφή με σωληνάκια ή το δοχείο σιλικόνης.

5: Πάντα να κλειδώνετε τη συσκευή όταν δεν την χρησιμοποιείτε ή όταν τη μεταφέρετε. Διαθέτει κλείδωμα στο εσωτερικό της συσκευής με διακόπτη.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 13-30
  • Κερδισμένοι E Points: 20
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 44.00€
  • 20.00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 16.13€
  • Τιμή σε E Points: 400

Διαθέσιμες Επιλογές