Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας κερδίζεται ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σας αγορά σε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.

WOTOFO PROFILE RDA

-25% WOTOFO PROFILE RDA

Οι ατμοποιητές που μπορούν να υποστηρίξουν Mesh Coils είναι στην κορυφή των προτιμήσεων πολλών ατμιστών ακόμα και για την κατηγορία των ατμοποιητών RDA, και αυτό γιατί τα Mesh coils μπορούν να δώσουν καλύτερη γεύση και μεγαλύτερη παραγωγή ατμού από τις κλασικές αντιστάσεις. Για αυτό η Wotofo σε συνεργασία με τον Mrjustright1 δημιούργησε τον Profile RDA, ένας ατμοποιητής με mesh coil με στόχο την καλύτερη και την καθαρότερη γεύση.

Η παραγωγή και δημιουργία αρωμάτων και γεύσεων στο χώρο του ατμίσματος είναι ατελείωτη και όλο και πιο περίπλοκη. Το Profile RDA μπορεί να αναδείξει ξεκάθαρα και με ωραία γεύση και το ποιο περίπλοκο άρωμα της αγοράς. Ο ατμοποιητής μπορεί να αναδείξει και την ποιο περίπλοκη και κρυφή νότα μιας γεύσης με την βοήθεια των αντιστάσεων meshπου διαθέτει. Ο Profile RDA μπορεί να διαχωρίσει την κάθε γεύση ξεχωριστά και το αποτέλεσμα που παίρνει ο χρήστης είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Η αντίσταση με την μορφή πλέγματος Meshπου χρησιμοποιεί ο ατμοποιητής Profile RDA είναι από υλικό Kanthal με ωμική αντίσταση 0,18ohm και με εύρος ισχύος από 40έως 60w.

Το Profile RDA μπορεί να αποδώσει εξίσου καλά με mesh coil και με τις παραδοσιακές αντιστάσεις με σπείρωμα. Ο ατμοποιητής διαθέτει ευρύχωρο Build Deck με μεγάλα Clamps που δίνουν την δυνατότητα στο χρήστη να στήσει εύκολα μονή αντίσταση αλλά και Mesh τύπου αντίσταση. Στην μέση του decκ ο ατμοποιητής διαθέτει έναν καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης του βαμβακιού κεραμικής κατασκευής και ελατήριο για την καλύτερη επαφή, τοποθέτηση και αντικαταστασή του.

Χαρακτηριστικά

Yλικό Ατμοποιητή: Stainless Steel

Ύψος: 32.5mm

Διάμετρος: 24mm

Σπείρωμα: 510

Υποδοχή drip tip: 810

Περιεχόμενα συσκευασίας

Profile RDA

Οργανικό βαμβάκι Agleted 6mm

810 επιστόμιο

Εργαλείο για τις αντιστάσεις

Clapton Coil

Mesh coil(Κομμάτια για την κατασκευή της αντίστασης)

Εγχειρίδιο χρήστη

Σακουλάκι με O-rings, βίδες, κατσαβίδια και άλλα 
Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 14-26
  • Κερδισμένοι E Points: 24
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 32.00€
  • 24.00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 19.35€
  • Τιμή σε E Points: 480

Διαθέσιμες Επιλογές