Πληροφορίες Παράδοσης

Οι αποστολές  των προϊόντων που αγοράζεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται με μεταφορική εταιρεία και σας παραδίδονται  το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών.

Για παραγγελίες μικρότερες των 29.00€ (τελικό πληρωτέο ποσό μετά από εκπτώσεις κουπονιών) η αποστολή κοστίζει 5.00€. Για όλες τις παραγγελίες άνω των 29.00€ μετά την έκπτωση όποιων κουπονιών το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα παραπάνω καλύπτουν την παράδοση  σε όλη την Ελλάδα εφόσον πληρώσετε με Πιστωτική Κάρτα.

Αν επιλέξετε ώς τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε η χρέωση είναι 2.00 € ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Σε περίπτωση που κάνετε χρήση εκπτωτικού κουπονιού στα πλαίσια κάποιου προγράμματος  επιβράβευσης δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά για παραγγελίες όπου το τελικό ποσό προϊόντων μετά την έκπτωση κουπονιών είναι μεγαλύτερο των 29 ευρώ. Σε αντίθετη περίπτωση μετά από επικοινωνία θα αλλάζει η παραγγελία (προστίθενται προϊόντα ή μεταφορικά) ή θα ακυρώνεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 14:00, εκτελούνται εντός της ημέρας. Η παράδοσή τους γίνεται εντός 1 με 2 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 14:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα - Παρασκευή). Σάββατο δεν γίνονται αποστολές.